Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistaan käyntiin keskiviikkona 20.9. kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Ensimmäisen illan teemana on sokeri.
Teemaan pureudutaan Hotelli- ja ravintolamuseon pitämällä sokerin kulttuurihistoriallisella luennolla, minkä lisäksi käydään läpi makeutta ja muita makuja. Aistinvaraisen arvioinnin osuus toteutetaan siten, että osallistujat saavat samalla tutustua muidenkin makujen tunnistamiseen.
Aika: keskiviikko 20.9. klo 17-19
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10
Ilmoittaudu mukaan Turun iltaan
Lue lisää Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogista
Osallistuminen eri paikkakunnilla
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan klubi-iltoihin eri paikkakunnilla, katso ilmoittautumislinkit alta. Kaupunkien välillä on etäyhteys, joten iltojen sisältö on sama paikkakunnasta riippumatta.
Ilmoittaudu Turun iltoihin
Ilmoittaudu Seinäjoen iltoihin
Ilmoittaudu Helsingin iltoihin
Mikäli sinulla on kysyttävää illoista, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen flavoria@utu.fi. Tervetuloa mukaan!