Kevätkauden Tieteellis-gastronomisissa klubi-illoissa päästiin jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin teemoihin: suklaaseen, maitoon, ruokaväärennöksiin ja mausteisiin. Nyt on aika pitää pieni kesätauko, mutta TG-klubi palaa syyskuussa. Iso kiitos kaikille eri paikkakunnilla osallistuneille – olemme todella iloisia, että klubi-illat ovat tavoittaneet näinkin ison joukon!
Syksyn iltojen ilmoittautuminen avataan elokuussa
Syyskaudella 2024 tutustutaan seuraaviin teemoihin:
4.9.2024 klo 16.45–18.45 / teemana tomaatti
2.10.2024 klo 16.45–18.45 / teemana ruokaperinteet
6.11.2024 klo 16.45–18.45 / teema tarkentuu (yhteistyössä Tiedemuseo Liekki)
11.12.2024 klo 16.45–18.45 / teemana alkoholittomuus
Aiemmasta poiketen illat alkavat jo klo 16.45.
Ilmoittautuminen syksyn iltoihin avautuu 7.8. klo 12, joten pysy kuulolla!
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja ryhmässä keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.