TG-klubi on kesätauolla ja palaa taas syyskuussa uusin teemoin

Kevätkauden Tieteellis-gastronomisissa klubi-illoissa päästiin jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin teemoihin: suklaaseen, maitoon, ruokaväärennöksiin ja mausteisiin. Nyt on aika pitää pieni kesätauko, mutta TG-klubi palaa syyskuussa. Iso kiitos kaikille eri paikkakunnilla osallistuneille – olemme todella iloisia, että klubi-illat ovat tavoittaneet näinkin ison joukon!

Syksyn iltojen ilmoittautuminen avataan elokuussa

Syyskaudella 2024 tutustutaan seuraaviin teemoihin:

4.9.2024 klo 16.45–18.45 / teemana tomaatti
2.10.2024 klo 16.45–18.45 / teemana ruokaperinteet
6.11.2024 klo 16.45–18.45 / teema tarkentuu (yhteistyössä Tiedemuseo Liekki)
11.12.2024 klo 16.45–18.45 / teemana alkoholittomuus

Aiemmasta poiketen illat alkavat jo klo 16.45.

Ilmoittautuminen syksyn iltoihin avautuu 7.8. klo 12, joten pysy kuulolla!

Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Klubi-illoissa eri kaupunkien välillä on etäyhteys, ja ryhmässä keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista luonnontieteellisestä, kulttuurihistoriallisesta ja gastronomisesta näkökulmasta. Illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Lue lisää ja tutustu menneisiin teemoihin