Osallistu aistinvaraiseen arviointiin Aistikattilassa 20.–23.8. 

Aistikattilassa järjestetään 20.–23.8. tutkimus, johon haetaan parhaillaan osallistujiksi 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita.

​Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku.

Aika: Arviointiaikoja on päivittäin klo 9.00, 10.30, 12.30, 14.00 ja 15.30 (perjantaina 23.8. viimeinen aika on klo 14.00). Arviointi kestää noin 30 min.

Tutkimuksessa arvioidaan jogurtin kaltaisia tuotteita, jotka saattavat sisältää maitoa. Näytteet ovat laktoosittomia. Tilassa on isolle seinälle heijastettua liikkuvaa kuvaa, joka saattaa ärsyttää esim. migreeniherkkiä.

Tutkimus toteutetaan yhteistyössä italialaisen yliopiston (Department of Architecture and Industrial Design, University of Campania Luigi Vanvitelli) kanssa. Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat tutkimustiimin osoitteesta nufo-aisti@utu.fi.