van kerran keskiviikkona 1.3., jolloin aiheena on säilöminen. Illan aikana käsitellään niin säilömisen strategioita kuin historiaakin, ja toteutetaan tuttuun tapaan maistelemalla aistinvarainen arviointi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet - huomioithan kuitenkin, että Turun ja Helsingin toteutuksiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet. Read More »
Flavoria-lounasravintolassa pilotoitiin syksyllä 2022 reilun kolmen kuukauden ajan pintojen puhdistusta kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä. Read More »
My Flavoria® -sovelluksen latauksessa Google Play -kaupasta on tällä hetkellä tekninen häiriö. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutunutta haittaa. Read More »
Ensimmäistä kertaa järjestetty Flavoria Innovation Festival kokosi marraskuussa yhteen eri alojen opiskelijat ratkomaan ruokaketjun yrityshaasteita. Viikon mittaisen innovaatiotapahtuman aikana ryhmät saivat sparrausta asiantuntijamentoreilta, tutustuivat Design Sprint –menetelmään ja harjoittelivat pitchausta puhevalmentajan johdolla. Viikko huipentui ideoiden esittelyyn yrityksille. Read More »
Flavoria-lounasravintolassa on elokuun loppupuolelta eteenpäin pilotoitu pintojen puhtaanapitoa kemiallisten yleispuhdistusaineiden sijaan nano-otsonoidulla hanavedellä. Nyt selvitämme asiakkaiden kokemuksia lyhyellä kyselyllä. Read More »