Read this post in English Tervetuloa mukaan moniaistiseen pilottitutkimukseen, jossa pääset arvioimaan tekoälyllä luotuja ympäristöjä sekä laktoosittomia jogurtteja. Tutkimussarjan ensimmäinen pilotti oli helmikuussa, ja kolmas eli varsinainen tutkimus järjestetään elo–syyskuussa. Jos osallistuit ensimmäiseen pilottiin, voit silti osallistua tähän ja kolmanteen tutkimusosioon, mutta mitään velvoitetta siihen ei ole. Arvioitavat jogurtit voivat Read More »
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jää lyhyelle joulutauolle ja palaa taas helmikuussa 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Read More »
Flavorian lounasravintola ja kahvila palvelevat joulun ympärillä poikkeusaikatauluin. Ti 28.11. tarjoillaan joululounasta, jolloin suurin osa tutkimuslinjastojen vaakapisteistä on poissa käytöstä.Pe 22.12. ravintola ja kahvila on suljettu.Välipäivinä 27.-29.12. lounasta on tarjolla klo 13 asti. Kahvila palvelee ravintolan puolella klo 13.30 asti.Ma 8.1. alkaen ravintola ja kahvila palvelevat taas normaalein aukioloajoin. Katso Read More »
Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistiin käyntiin syyskuussa kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Nyt marraskuussa teemana on olut. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Turun iltaan! Klubi-illan sisällöstä vastaa olutguru Aniko Lehtinen, ja tuttuun tapaan ohjelmaan sisältyy sekä teoria- että arviointiosuus. Tervetuloa mukaan! Aika: keskiviikko 15.11. klo 17-19Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu Read More »
Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistiin käyntiin syyskuussa sokeriteemalla kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Nyt lokakuussa syvennytään leivän maailmaan. Read More »