My Flavoria -sovelluksen käyttäjät saavat jokaisesta rekisteröidystä lounaasta -10 %:n etukupongin Flavoria Cafén tuotteisiin ja lisäksi syyskuussa kertaluonteisen etukupongin maksuttomaan Bonaqua-tuotteeseen. Etukupongit tulevat näkyviin sovelluksen Edut-välilehteen. Valitettavasti joissain käyttöliittymäversioissa on kuitenkin havaittu ongelmia etukuponkien saapumisessa. Mikäli olet rekisteröinyt lounaasi sovellukseen mutta et saa etukuponkeja, sulje sovellus kokonaan myös taustaprosesseista ja Read More »
Oletko 18-40-vuotias ja syöt jäätelöä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Aistikattilassa järjestetään tiistaina 8.9.2020 klo 11 alkaen jäätelöarviointi, jossa pääset kertomaan mielipiteesi erilaisista jäätelöistä ja vaikuttamaan uusien tuotteiden kehittämiseen. Olemme paikalla noin klo 14 asti tai kunnes olemme löytäneet riittävästi soveltuvia osallistujia, joten kannattaa saapua ajoissa. Kiitoksena osallistumisesta Read More »
Turun yliopiston Tiedemarkkinat ja avajaiskarnevaalit järjestetään perjantaina 4.9.2020 klo 12–18 Tuomiokirkkosillan ja Kirjastosillan välisellä Itäisen Rantakadun osuudella. Tiedelavalla kuullaan ajankohtaisia tietoiskuja ja tutkijahaastatteluita sekä nähdään ja kuullaan myös speksi- ja musiikkiesityksiä. Tiedekojuissa pääsee puolestaan tutustumaan mm. erilaisiin tutkimushankkeisiin. Myös Flavoria on mukana Tiedemarkkinoilla yhteisellä kojulla Aistilan kanssa. Kojullamme pääset tutustumaan Read More »
Kiitoksena My Flavoria® -sovelluksen lataamisesta ja käytöstä tarjoamme syys-lokakuussa sekä uusille että jo rekisteröityneille käyttäjille ilmaisen Bonaqua-tuotteen*. Jos sovelluksen edellisestä käyttökerrasta on vierähtänyt tovi tai olet uusi käyttäjä, nyt on loistava tilaisuus aktivoitua! Sovelluksen voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Sodexon ja Bonaquan kanssa. Read More »
Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta ja Helsingin yliopiston maatalous- ja metsätieteellinen tiedekunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on panostaa yhdessä uusiin tutkimushankkeisiin ja opetuksen kehittämiseen. Keskeisessä osassa yhteistyötä on Flavoria®-tutkimusalusta, joka sopimuksen myötä avautuu myös Helsingin yliopiston maatalous- ja metsätieteellisen tiedekunnan osastojen tutkimuskäyttöön. Flavoria®-kokonaisuuteen kuuluvassa lounasravintolassa, kahvilassa ja Aistikattila®-moniaistitilassa on mahdollista Read More »