Flavoriassa järjestetään joulukuussa ruokatutkimus, jossa tutkitaan suomalaisten ruokavalintoja ja ruokahävikkiä. Ilmoittautuminen tutkimukseen on parhaillaan käynnissä ja mukaan mahtuu 240 vapaaehtoista. Voit valita itsellesi sopivan ajankohdan tarjolla olevista päivistä 8.12., 14.12. tai 15.12. Tutkimuksen yhteydessä tarjottava ateria on ilmainen ja siihen sisältyy kahvi tai tee. Tutkimuksen kohderyhmä ja kulku Tutkimuksen tavoitteena Read More »
Loka-marraskuussa 2021 saimme vieraaksemme Århusin yliopistosta tohtorikoulutettava Signe Lund Mathiesenin, joka toteutti Flavorian Aistikattilassa mielenkiintoisen, musiikkia ja ruokaa yhdistävän kuluttajatutkimuksen. Tässä kirjoituksessa annamme Signen kertoa omin sanoin tutkimuksestaan ja ajastaan Turussa ja Turun yliopistossa: I am a PhD student from the Department of Food Science at Aarhus University, Denmark. My Read More »
Marraskuun ensimmäisellä viikolla saimme vieraaksemme TET-harjoittelija Markku Robertin, joka pääsi viikon aikana tutustumaan sekä Flavorian että Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) toimintaan erilaisten tehtävien kautta. Read More »
Molekyyligastronominen ruokaklubi järjestetään nyt toista kertaa Aistikattilassa maanantaina 8.11. klo 17-19. Marraskuun klubi-illassa pohditaan lihan sous vide -kypsennyksessä tapahtuvia muutoksia. Mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta ja myös osallistumaan sokkotestiin, jossa lihanäytteet arvioidaan. Tervetuloa mukaan paikan päälle! Marraskuussa paneudutaan sous vide -kypsennykseen Seuraavassa klubi-illassa tutustutaan sous vide Read More »
Aistikattilan avoimia ovia vietetään tällä kertaa halloween-tunnelmassa - tervetuloa nauttimaan moniaistisesta elämyksestä! Read More »