Ravintolan linjaston tietojen siirrossa on ollut ongelmia viikolla 2, mutta vika on nyt korjattu ja linjastot ovat käytössä normaalisti. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Read More »
Kupittaan kampusalueella sijaitseva Flavoria® on vuonna 2019 avattu kaikille avoin lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla monitieteisenä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioalustana. Tutkimuksen keskiössä ovat mm. ruokailuun liittyvät ilmiöt, ihmisten aidot kokemukset ja valinnat sekä terveys. Mukana Flavorian toiminnassa on ollut jo alustan kehitysvaiheesta alkaen Turun yliopiston teknillinen tiedekunta, jonka Flavoria-lähettiläinä Read More »
Molekyyligastronominen ruokaklubi tulee taas 13.12. klo 17-19! Joulukuun klubi-illassa perehdytään joulumarmeladeihin ja hyytelöimisaineisiin. Mielenkiintoisen parituntisen aikana osallistujat pääsevät keskustelemaan vapaamuotoisesti illan teemasta ja myös osallistumaan sokkotestiin, jossa marmeladinäytteet arvioidaan. Luvassa on myös yllätystasting. Ilmoittaudu mukaan paikan päälle! Joulukuussa herkutellaan marmeladeilla Vuosi 2021 paketoidaan luonnontieteellis-gastronomisessa klubissa makein ja ehkä hieman humalluttavinkin tunnelmin. Read More »
Kuvan teoksen on suunnitellut Sebastian Tedesco. Miten tiede, taide ja teknologia voivat maustaa tulevaisuuden ruokailukokemuksia? Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen järjestämässä tilaisuudessa esitellään kansainvälisen ja monitieteisen yhteistyöryhmän tämän syksyn tuloksia. Tilaisuudessa nähdään muun muassa esityksiä virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden maustamasta ruoasta, moniaistisista ruokailukokemuksista ja mikrobien vaikutuksista elintarvikkeisiin. Tilaisuus on englanninkielinen. Read More »
My Flavoria -joulukalenteri tulee taas! Kiitoksena kuluneesta vuodesta ja sovelluksen käytöstä tarjoamme My Flavoria -käyttäjille päivittäin vaihtuvan edun, kun oman lounaansa rekisteröi sovellukseen kampanja-aikana 1.-17.12.2021. Read More »