Etsimme tutkimukseen 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita. Read More »
Flavoria-tutkimusalustaa koordinoiva Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ylläpitää Aistila Oy:n kanssa yhteistä kuluttajaraatia eli sähköpostirekisteriä, jonne aistinvaraisista arvioinneista kiinnostuneet voivat liittyä. Rekisteriin liittyneille lähetetään ajoittain kutsuja erilaisiin tutkimuksiin, joista voi valita itseään kiinnostavat – mitään osallistumispakkoa ei kuitenkaan ole. Read More »
Kevätkauden Tieteellis-gastronomisissa klubi-illoissa päästiin jälleen tutustumaan mielenkiintoisiin teemoihin: suklaaseen, maitoon, ruokaväärennöksiin ja mausteisiin. Nyt on aika pitää pieni kesätauko, mutta TG-klubi palaa syyskuussa. Iso kiitos kaikille eri paikkakunnilla osallistuneille – olemme todella iloisia, että klubi-illat ovat tavoittaneet näinkin ison joukon! Read More »
Kesäkausi tuo muutoksia Flavorian lounasravintolan ja kahvilan aukioloaikoihin. Molemmat palvelevat kuitenkin läpi kesän. KahvilaAvoinna 7.6. asti klo 7.30–14.15.Kahvilapalvelut ravintolassa 10.6.–9.8. klo 7.30–13.30. Ravintola Lounas 3.6.–9.8. klo 10.30–13.00Grilli suljettu Katso ajantasainen lounaslista Sodexon sivuilta Read More »
Flavorian lounasravintolassa alkaa remontti toukokuun loppupuolella, jolloin kahvilan puoleinen vegaanilinjasto puretaan. Tilalle nousee kesän aikana uusi salaattibuffetlinjasto, joka tuo odotetun lisän Flavorian lounasruokavalikoimaan. – Idea salaattibuffetlinjastoon lähti asiakaspalautteista. Haluamme vastata asiakkaittemme tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimman hyvin, ja runsas salaattibuffet on ollut toiveiden kärjessä. Salaattikomponenttien lisäksi valittavissa on aina lämmin proteiinilisuke. Read More »