Liity kuluttajaraatiin ja osallistu aistinvaraiseen arviointiin elokuussa

Flavoria-tutkimusalustaa koordinoiva Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus ylläpitää Aistila Oy:n kanssa yhteistä kuluttajaraatia eli sähköpostirekisteriä, jonne aistinvaraisista arvioinneista kiinnostuneet voivat liittyä. Rekisteriin liittyneille lähetetään ajoittain kutsuja erilaisiin tutkimuksiin, joista voi valita itseään kiinnostavat – mitään osallistumispakkoa ei kuitenkaan ole.

Elokuussa mahdollisuus osallistua arviointiin Aistikattilassa

Elokuussa 20.–23.8. Flavorian Aistikattilassa järjestetään tutkimus, johon haetaan 18–60-vuotiaita henkilöitä, joiden aistit toimivat normaalisti ja jotka käyttävät jogurttituotteita. Tutkimuksessa arvioidaan jogurtin kaltaisia tuotteita, jotka saattavat sisältää maitoa. Näytteet ovat laktoosittomia. Tilassa on isolle seinälle heijastettua liikkuvaa kuvaa, joka saattaa ärsyttää esim. migreeniherkkiä.

Arviointiaikoja on päivittäin klo 9.00, 10.30, 12.30, 14.00 ja 15.30 (perjantaina 23.8. viimeinen aika on klo 14.00). Arviointi kestää noin 30 min.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan arviointiin ja saamaan kutsuja myös muihin tutkimuksiin, liity sähköpostirekisteriin alla olevan painikkeen kautta. Huomaathan, että kutsut elokuun tutkimukseen lähetetään vasta elokuun alkupuolella.

Liittymällä rekisteriin hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään Turun yliopiston ja Aistila Oy:n yhteisen tietosuojailmoituksen mukaisesti. Lisätietoja kuluttajaraadista ja tutkimuksiin osallistumisesta saat osoitteesta nufo-aisti@utu.fi.