Tieteellisgastronominen ruokaklubi eli TG-klubi palaa kesätauolta syyskuussa, ja syksyn teemat on nyt julkaistu ja ennakkoilmoittautuminen alkanut! Turun ja Helsingin lisäksi klubi-iltoihin voi osallistua syksyllä myös Seinäjoella, jossa klubia luotsaa Nanna Rintala. Toisena uudistuksena klubi-illoista on luotu Turun yliopiston avoimen yliopiston opintojakso ”Ruoka monitieteisenä tutkimuskohteena” (1 op), josta saat lisätietoa täältä.
Syksy alkaa sokerilla
Klubi-illat järjestetään Turun yliopiston Aistikattilassa, ja syksyn ensimmäinen teema on sokeri. Yleinen ilmoittautuminen on nyt avattu, joten klikkaa itsesi mukaan vaikka kaikkiin iltoihin! Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluamasi klubi-ilta on täynnä, voit jäädä jonottamaan vapautuvaa paikkaa.
20.9.2023 klo 17-19 / Sokeri – ILMOITTAUDU
11.10.2023 klo 17-19 / Leipä – ILMOITTAUDU
15.11.2023 klo 17-19 / Olut – ILMOITTAUDU
13.12.2023 klo 17-19 / Ruoan väri – ILMOITTAUDU
Huom. Jos olet kiinnostunut suorittamaan avoimen yliopiston opintojakson, sille voi ilmoittaututua 10.8. alkaen Peppi-ilmoittautumisjärjestelmässä. Lisäksi opintojakson suorittajien on ilmoittauduttava yksittäisiin klubi-iltoihin yllä olevien linkkien kautta.
Paikka:
Aistikattila
Medisiina D -rakennus
Kiinamyllynkatu 10
20520 Turku
Tutustu klubiin, sen historiaan ja aiempiin teemoihin tästä linkistä. Samalla sivulla pääset liittymään myös TG-klubin postituslistalle!