Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta ja Helsingin yliopiston maatalous- ja metsätieteellinen tiedekunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on panostaa yhdessä uusiin tutkimushankkeisiin ja opetuksen kehittämiseen. Keskeisessä osassa yhteistyötä on Flavoria®-tutkimusalusta, joka sopimuksen myötä avautuu myös Helsingin yliopiston maatalous- ja metsätieteellisen tiedekunnan osastojen tutkimuskäyttöön.
Flavoria®-kokonaisuuteen kuuluvassa lounasravintolassa, kahvilassa ja Aistikattila®-moniaistitilassa on mahdollista tutkia ihmisten ruokavalintoja ja aitoja kokemuksia kestävän kehityksen ja terveyden näkökulmista. Lisätietoja Flavorian tutkimusmahdollisuuksista löydät täältä.
Lue Turun yliopiston aiheesta kirjoittama uutinen kokonaisuudessaan.