Blogiarkisto

Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistaan käyntiin keskiviikkona 20.9. kolmella paikkakunnalla - Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Ensimmäisen illan teemana on sokeri. Lue lisää »
Joudumme valitettavasti perumaan Aistikattilan avoimet ovet sairastumisen vuoksi. Pyrimme löytämään syyskuulta toisen päivän.Maanantaina 4.9. klo 11-12.30 avaamme ovet Aistikattilaan. Tule nauttimaan moniaistiympäristöstä vaikkapa lounaan tai kahvittelun ajaksi! Paikalla on Flavorian edustaja, jolta voi kysyä neuvoa esimerkiksi linjaston vaakojen ja My Flavoria -sovelluksen käyttöön. Jaossa myös Flavorian haalarimerkkejä opiskelijoille (ja opiskelijamielisille). Lue lisää »
Tervehdys Tampereen ammattikorkeakoulusta ja FUSILLI-hankkeesta! EDIT 29.8.: haastateltava löytynyt FUSILLI (Fostering the Urban food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation) -hankkeessa tutkimme, miten avoimissa tutkimus- ja innovaatioekosysteemeissä, ns. living labeissa, voidaan edistää kestäviä ruokajärjestelmiä, mitä haasteita ruokamurrokseen liittyy living labien ja eri toimijoiden näkökulmasta sekä miten näitä haasteita voitaisiin Lue lisää »
Turun yliopiston koordinoimassa FINSCI-hankkeessa tutkitaan oppimista ja päätöksentekoa monelta eri kantilta. Heinäkuusta alkaen Flavorian Aistikattila muuntuukin aivotutkimuslaboratorioksi, kun FINSCIn tutkijat käynnistävät tunteisiin ja oppimisen aivomekanismeihin liittyvän kokeensa. Lue lisää »
Turun yliopiston Aistikattilassa järjestettiin pintxojen arviointi 29.5.-1.6.2023 yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Pintxot ovat ruokia, jotka tarjoillaan pieninä suupala-annoksina. Lue lisää »