Syyskauden Tieteellis-gastronomiset klubi-illat potkaistiin käyntiin syyskuussa sokeriteemalla kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja uutena myös Seinäjoella. Nyt lokakuussa syvennytään leivän maailmaan. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Turun iltaan!
Klubi-illan aikana Hotelli- ja ravintolamuseon amanuenssi Tiina Kiiskinen kertoo leivän ja leivän leipomisen historiasta Suomessa. Sen jälkeen pohditaan maistelun ja juttelun lomassa, mistä hyvä leipä syntyy. Tervetuloa mukaan!
Aika: keskiviikko 11.10. klo 17-19
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10
Ilmoittaudu 11.10. klubi-iltaan
Lue illan alustus Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogista
Osallistuminen eri paikkakunnilla
Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan klubi-iltoihin eri paikkakunnilla, katso ilmoittautumislinkit alta. Kaupunkien välillä on etäyhteys, joten iltojen sisältö on sama paikkakunnasta riippumatta.
Ilmoittaudu Turun iltoihin
Ilmoittaudu Seinäjoen iltoihin
Ilmoittaudu Helsingin iltoihin
Mikäli sinulla on kysyttävää illoista, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen flavoria@utu.fi.