Tutkija tai opettaja: tule tutustumaan Flavoria-tutkimusalustaan ma 9.10. tai ti 7.11.

Aika: ma 9.10. klo 10-11.30 (suomenkielinen tapahtuma) tai ti 7.11. klo 10-11.30 (englanninkielinen tapahtuma)
Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku.
Hyviä syitä osallistua: Flavorian mahdollisuudet tutuiksi, verkostoituminen muiden tutkijoiden kanssa, uusia ideoita tutkimukseen ja opetukseen

Flavoria on monitieteinen tutkimusalusta, joka on samalla kaikille avoin lounasravintola ja kahvila. Lisäksi fasiliteetteihimme kuuluu moniaististen kokemusten tutkimiseen ja muotoiluun suunniteltu Aistikattila. Toiminnassamme on mukana yhteensä viisi tiedekuntaa Turun ja Helsingin yliopistoista, joten olemme aidosti monitieteinen alusta ja tarjoamme mahdollisuuksia myös muuhun kuin ruokaan liittyvään tutkimukseen.

Maanantaina 9.10. klo 10-11.30 järjestämme Flavorian Aistikattilassa tutkimus- ja opetushenkilökunnalle suunnatun työpajan, jonka aikana pääset tutustumaan kumppanitiedekuntiemme edustajiin ja katsomaan, mihin kaikkeen alustamme taipuu niin tutkimuksen kuin opetuksen kannalta. Työpajan tavoitteena on verkostoitua sekä tunnistaa uusia yhteistyömahdollisuuksia – valmiita ideoita sinun ei tarvitse tuoda mukanasi! Mikäli lokakuun päivä ei sovi kalenteriisi, järjestämme 7.11. vastaavan tapahtuman englanniksi.

Kahvia/teetä on tarjolla klo 9.45 alkaen, ja työpajan jälkeen Flavoriaan on mahdollista jäädä omakustanteiselle lounaalle.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 9.10. tapahtumaan (suomenkielinen) Konstassa viimeistään 4.10. – ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
Ilmoittaudu 7.11. tapahtumaan (englanninkielinen) Konstassa viimeistään 31.10.

Lisätietoja tapahtumista antaa Flavorian tutkimuskoordinaattori Anni Kerttula, flavoria@utu.fi.

Tutustu Flavoriaan jo ennakkoon

Julkaisuja

Camera-Based Meal Type and Weight Estimation in Self-Service Lunch Line Restaurants

The sound of silence: presence and absence of sound affects meal duration and hedonic eating experience

Nudging Finnish Adults into Replacing Red Meat with Plant-Based Protein via Presenting Foods as Dish of the Day and Altering the Dish Sequence

What if plant-based yogurts were like dairy yogurts? Texture perception and liking of plant-based yogurts among US and Finnish consumers