Tule mukaan pintxojen arviointiin viikolla 22

Aistikattilassa järjestetään viikolla 22 eli 29.5.-1.6.2023 pilottitutkimus yhteistyössä Basque Culinary Centerin kanssa. Osallistujat pääsevät arvioimaan Baskimaalle tyypillisiä pintxoja eli tapasten kaltaisia pieniä ruoka-annoksia, joihin on tuotu suomalaistwistiä kauran ja kalan muodossa. Tutkimukseen osallistutaan kahtena päivänä viikon aikana (arviointi A ja B), ja yksi osallistumiskerta kestää noin 30 minuuttia. Tutkimuspäivät ja -kellonajat saa valita ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikka: Aistikattila, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10
Aika: 29.5.-1.6. klo 10.30, 13.00 tai 15.30

Näin ilmoittaudut mukaan

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua arviointiin täyttämällä lomake Konstassa täällä. Viimeistään seuraavana arkipäivänä tulet saamaan sähköpostiisi kutsun, jonka kautta pääset valitsemaan itsellesi sopivat tutkimuspäivät ja -kellonajat.

Huomaathan, että arvioitavat näytteet sisältävät kauraa, kananmunaa, maitoa, kalaa, vehnää, hasselpähkinää, mantelia ja sulfiitteja. Näytteet saattavat sisältää maapähkinän, muiden pähkinöiden, soijan ja seesaminsiemenen jäämiä.

Tutustu tutkimukseen osallistumista koskevaan tietosuojailmoitukseen

Lisätietoja pilotista antaa projektitutkija Nora Logrén: nodalo@utu.fi.

Yhteistyössä: